Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Voldoe aan de eisen van medicatieveiligheid

Op 3 oktober kan je ons vinden op de 'Dag van de Medicatieveiligheid' in Ede. Bij medicatieveiligheid gaat het om veilige zorg voor de cliënt én om veilig werken voor de medewerker. Als specialist in opslag en distributie van medicatie zijn wij hier met een stand aanwezig om te laten zien hoe onze producten fouten voorkomen en de medicatieveiligheid binnen een organisatie kan verbeteren. Èn hoe je daarmee meteen voldoet aan de eisen van het IGJ.

Op het gebied van de opslag en distributie van medicatie werken wij met vooraanstaande leveranciers zoals Insausti en Praticima. Daarnaast hebben wij een eigen productlijn: Pharmasafe®. “De producten van dit merk worden in eigen beheer gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Daardoor kunnen we een lange levensduur garanderen van onze medicijnkasten en -wagens. Daarnaast scoren wij goed met de huiselijke uitstraling van deze serie, iets waar de markt in verpleeg- en verzorgingstehuizen veel behoefte aan heeft. Medicijnopslag hoeft er zeker niet steriel uit te zien", aldus accountmanager Peter van den Heuvel.

Voor elke zorgomgeving hebben wij een passende oplossing en geven wij advies op maat. Wij bespreken de situatie met de organisatie en geven advies over de juiste inrichting van de medicatie opslag en distributie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voldoe aan de eisen van medicatieveiligheid