Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Nieuwe kleuren voor onze Pharmasafe® kasten

Al jaren zijn de kasten en wagens van ons eigen merk Pharmasafe® de meest gewilde oplossing als het gaat om de opslag en distributie van medicatie. Deze kasten en wagens zijn jaren geleden ontworpen vanuit de wens om een meer huiselijke sfeer te creëren in de verpleeg- en verzorgingstehuizen. Het ontwerp en de kleurstelling van deze vorm van medicatieopslag is in de loop van de jaren meegegaan met de tijd. De nieuwste ontwikkeling is de keuze aan nieuwe, frisse kleuren en tevens het warme houtpallet is uitgebreid.

Ben je op zoek naar een medicijnwagen of moet er een complete kastenwand ingericht worden voor de opslag van medicatie? Je hebt nu de keuze uit 23 kleuren, zodat er voor iedere inrichting een passende oplossing is.

Tevens kan de inhoud van de medicatiekast en -wagen helemaal naar wens worden ingericht. Altijd passend bij de medicijndistributiesystemen EAV/EAG en ATC/Baxter. Er is zelfs een eigen sluitplan mogelijk op onze kasten en wagens. Om het proces van medicijndistributie zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het mogelijk om de wagen uit te rusten met diverse accessoires. Zoals een prullenmand, desinfectie dispenser, laptop- of tablethouder.

Iedere Pharmasafe® kast is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en afgewerkt met HPL bladbedekking en is daardoor kras- en stootbestendig. Deze materialen zijn eenvoudig schoon te maken met de reinigings- en desinfectiemiddelen welke in de zorg gebruikelijk zijn.

Op de foto zie je alleen de nieuwe kleuren, ben je benieuwd naar alle kleuren die wij aanbieden? Neem dan contact op en wij sturen je de complete kleurenkaart.

Nieuwe kleuren voor onze Pharmasafe® kasten