Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Hygiënisch, eenvoudig in gebruik, mooi om te zien èn ook nog eens duurzaam : Silentia

Op het jaarlijkse VHIG congres (4 en 5 oktober) presenteren wij met trots onze unieke Silentia privacy schermen. Hèt product voor het bieden van een veilige en optimale zorgomgeving en ook nog eens duurzaam.

Sinds 1990 zet onze Zweedse partner Silentia zich wereldwijd in voor de verbetering van de patiëntenzorg. In samenwerking met zorgteams realiseren zij een veilig, hygiënisch privacy systeem dat zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd.

Door het slimme ontwerp heeft het een bewezen levensduur van 10+ jaar.  De schermen zijn uitgerust met het EasyClick systeem waarmee ze eenvoudig kunnen worden verplaatst, gecombineerd en gewijzigd. Hiermee kan het gehele systeem continu aangepast worden aan de veranderde behoefte van de zorgomgeving en dat levert veel materiaalbesparing op.

Met de Silentia schermen draag je bij aan een duurzamere zorg èn wordt door de personalisatie van de schermen de mogelijkheid geboden om een omgeving te creëren die zich richt op het bevorderen van het welzijn van patiënten, familie en werknemers en daarnaast hun stress te verminderen. Onze accountmanagers, Gebby Tolboom en Roy Oliedam, leggen je graag uit hoe dat in zijn werk gaat. Bezoek onze stand en ervaar wat dit privacy scherm doet met de omgeving.

 We zien je graag in Noordwijk op 4 en 5 oktober. Zorg voor de toekomst!

 

Hygiënisch, eenvoudig in gebruik, mooi om te zien èn ook nog eens duurzaam : Silentia