Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Gepersonaliseerde bedschermen in het ziekenhuis

Je wilt de patiënten in een ziekenhuis de optimale zorg kunnen bieden. Met deze missie in het achterhoofd zoekt Medifix haar partners uit. En die hebben we zeker gevonden in Silentia, producent van gepersonaliseerde bedschermen in het ziekenhuis. Deze schermen worden ook ingezet als praktijkscherm, douchescherm, eindscherm of ziekenhuisscherm en voldoen aan alle eisen van de gezondheidszorg.

Flexibele bedschermen

De wendbare en flexibele schermen zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Neem bijvoorbeeld de vouwschermen, deze hebben één contactpunt aan de wand en kunnen helemaal ingeschoven worden. Daarnaast zijn ze met één klik los te koppelen en als mobiel scherm te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee is het systeem uiterst compleet én flexibel inzetbaar op alle afdelingen.

Gepersonaliseerde bedschermen

In een maatschappij waarin iedereen een eigen smaak en voorkeur heeft zijn gepersonaliseerde bedschermen een uitkomst. Maar niet alleen dat, een serene omgeving helpt ook mee aan een healing environment. Naast afbeelding van o.a. kersenbloesem, woestijnlandschap, klaprozen, zonsondergang of de grachten van Amsterdam kan je ook een eigen achtergrond ontwerpen. Ook de daylight schermen zijn een uitkomst. Deze schermen zijn voorzien van ondoorzichtige frosted panelen die privacy bieden en tegelijkertijd licht doorlaten in de ruimte.

Bedschermen kinderziekenhuis

Voor de kinderafdeling of gespecialiseerde kinderziekenhuizen staat alles in teken van het kind. Je wilt de beste zorg bieden aan het kind, maar ook zorgen voor een fijne omgeving. Silentia heeft speciale bedschermen ontworpen voor in een kinderziekenhuis met vrolijke afbeeldingen. Deze afbeeldingen bieden kinderen een speelse en vrolijke zorgomgeving die hun fantasie op een positieve manier prikkelt.

Doucheschermen

Met de speciaal ontworpen doucheschermen kunnen zorgverleners op een handige manier patiënten helpen tijdens het douchen terwijl ze zelf droog blijven. Deze schermen kunnen eenvoudig worden verwijderd als ze niet in gebruik zijn of als de ruimte schoongemaakt moet worden.

Transparante mobiele schermen

Infectiebeheersing rond de patiënt is natuurlijk iets wat de afgelopen jaren centraal heeft gestaan maar ook in de toekomst belangrijk zal blijven. Met onze transparante mobiele schermen die dienen als tussenschot bij communicatie en bewaking voldoe je aan de strenge hygiënevereisten. Maar heb je ook een praktisch scherm wat makkelijk schoongemaakt kan worden.

Gepersonaliseerde bedschermen in het ziekenhuis