Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Silentia

Silentia is een Zweeds bedrijf dat innovatieve en gebruikersvriendelijke schermen ontwikkelt, onder andere voor gebruik in de gezondheidszorg. Deze schermen worden ingezet als bedscherm, ziekenhuisscherm of praktijkscherm om situaties van onderzoek, behandeling en verpleging af te schermen. Ze vergemakkelijken het werk van zorgprofessionals, terwijl ze patiënten en cliënten privacy op maat bieden. Meest opvallend zijn, naast het Zweedse design, de hygiënische eigenschappen.

Silentia wil unieke producten creëren die deel uitmaken van een geïntegreerd systeem. Slimme eigenschappen worden gecombineerd tot flexibele en gebruikersvriendelijke oplossingen. Insteek van het Silentia is goed naar klanten luisteren en een goede service verlenen. Op deze manier wil het bedrijf langdurige relaties opbouwen. Sinds de oprichting in 1989 wordt vanuit die filosofie gewerkt. Dat heeft internationaal zijn vruchten afgeworpen. Inmiddels worden deze schermen over de gehele wereld ingezet.

In 2005 heeft Medifix deze toonaangevende oplossing in Nederland geïntroduceerd. Silentia Nederland B.V., het zusterbedrijf van Medifix, is in Nederland exclusief importeur en distributeur van de Silentia schermen. 

Bekijk het assortiment van Silentia

Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te voorzien van het juiste advies